NicoBloc Logo

Voordelen

Ik hoor nu bij de 'niet-rokers'
Beste NicoBloc®,
Ik ben al een roker sinds mijn 15e jaar. Ik heb vaak abrupt ("cold turkey") geprobeerd te stoppen, maar zonder succes.
Tijdens mijn vakantie keek ik bij de apotheker naar alle producten die mij een rook-vrij leven beloofden. Toen zag ik NicoBloc®. Omdat ik er nooit eerder van gehoord had pakte ik de doos en begon te lezen. Het idee dat ik kon roken terwijl ik aan het stoppen was sprak me aan, dus heb ik het gekocht.
Tijdens de eerste twee weken ging ik van ongeveer anderhalf pakje per dag naar minder dan een half pakje per dag. Ik vond het geweldig dat ik kon stoppen in mijn eigen tempo. Natuurlijk stopte het succes hier niet. Ik ging de weken daarna door met het programma. Nog voor het nieuwe jaar ben ik helemaal gestopt; hierdoor hoefde ik geen goede voornemens te maken, die ik toch niet waar kon maken.
Ik ben nu officieel zes-en-een-halve week gestopt met roken. Ik heb niet de behoefte gehad om te roken, ook al zit ik vaak tussen rokers. Ik probeer hen nu zo ver te krijgen jullie geweldige product te gebruiken. Bedankt dat jullie me hebben geholpen om bij de 'niet-rokers' te horen!
Jeannell Hottle, USA

Ik vind jullie product zo geweldig dat ik jullie wil helpen om het te promoten.
Onlangs ben ik met hulp van jullie product na 25 jaar gestopt met roken. Ik heb drie verpakkingen gekocht om binnen zes weken te stoppen met roken. Ik rookte namelijk 20 sigaretten per dag. Echter, na twee flesjes was ik al gestopt. Daarna heb ik helemaal geen behoefte meer gehad om te roken.
Ik ben nu zeven weken verder en ik voel me geweldig. Ik ben al eens eerder gestopt, maar voelde me toen altijd onzeker. Ook dacht ik altijd dat ik in bepaalde situaties gewoon weer zou beginnen met roken. Deze keer niet! Stoppen met NicoBloc® is zeker definitief.
Ik ben Australiër maar woon tegenwoordig in Bali, Indonesie waar ik een succesvol bedrijf run. Ik vind jullie product geweldig en zou het het graag promoten in Indonesië.
Tot horens,
Katrina J Simorangkir