NicoBloc Logo

Voordelen

Al een decenium lang wordt NicoBloc® in Engeland gebruikt als belangrijk onderdeel van ‘The Rosen Programme’, een service voor bedrijven die om de gezondheid van hun personeel geven. Meer dan 60 % van de cursisten die de cursus helemaal doorlopen hadden stopten met roken. Deze spectaculaire resultaten hebben geleid tot talloze testimonials van bedrijven die meededen aan het programma. Een kleine selectie is op deze pagina te vinden. Als NicoBloc® gewerkt heeft voor al deze bedrijven, bedenk dan eens wat het voor u kan doen.

Royal Opera House

"Het programma is zo ontwikkeld, dat de roker controle krijgt over zijn/haar rookgedrag. De dynamiek van de groep en de kwaliteit van de trainers maakte het tot een nog groter succes. Ik ben heel positief over de verscheidenheid en inhoud van de cursus. Deze zorgt ervoor dat de roker langzaam meer vertrouwen krijgt in het feit dat hij of zij daadwerkelijk zelf kan stoppen met roken. We gaan deze cursus in de nabije toekomst nog een keer geven en ik hoop dat we uiteindelijk een 100 % rookvrije organisatie hebben!"
DHL

“We vonden het programma erg nuttig en efficiënt. Voor iedereen die serieus wil stoppen met roken is dit zeker een goede manier om het aan te pakken.”
Hull Blyth

“Dankzij de constante support van de trainers en de inzet van al onze medewerkers die wilden stoppen met roken, is dit programma een groot succes geworden. Het proces is erg simpel en gebruiksvriendelijk. Ik heb dan ook geen twijfel om dit programma aan individuen die willen stoppen met roken aan te raden.”
Liverpool Victoria

“In navolging op het succesvol afronden van the Rosen Programme wil ik jullie graag officieel bedanken voor jullie service, kennis en commitment voor onze medewerkers die wilden stoppen met roken. Het is tegenwoordig belangrijk dat organisaties hun medewerkers helpen om hun manier van leven te verbeteren. The Rosen Programme is een goed programma om mee te beginnen en we willen het graag aanbevelen aan elke andere organisatie, die haar medewerkers wil ondersteunen in het stoppen met roken.”
Aker Solutions

"The Rosen Programme is een succesvol hulpmiddel van ons Occupational Health Department. Ik was onder de indruk van de inhoud, begeleiding en commitment die werd gegeven aan onze medewerkers tijdens het programma. Alle deelnemers van het programma waren erg tevreden over het resultaat. Ik raad The Rosen Programme graag aan voor andere bedrijven en individuen die willen stoppen met roken.”
Yorkshire Water

“Alle deelnemers waren erg tevreden over The Rosen Programme. We zijn, zoals altijd, erg blij met het resultaat. Bedankt voor weer een goed programma.”
Conservative

“Het pleit voor The Rosen Programme dat zelfs degenen die voor de presentatie geen intentie hadden om te stoppen met roken, toch gestopt zijn. Het is ook goed om te weten dat mocht er iemand toch weer gaan roken, er een methode is om meteen weer te stoppen (niet dat we weer gaan beginnen, natuurlijk!)”