NicoBloc Logo

Reductie Methode

De Graduele Reductiemethode is een methode waarmee uw lichaam leert om te stoppen met roken, door gradueel de hoeveelheid nicotine in het lichaam af te bouwen. NicoBloc® is een onderdeel van de Graduele Reductiemethode, speciaal gemaakt om u binnen 6 weken te laten stoppen met roken. Het is gebruikt door duizenden stoppers voor u.

Met het revolutionaire concept, reduceert NicoBloc® de inname van nicotine en teer door een combinatie van verschillende processen.

• Geleidelijk stoppen met roken in een periode van ongeveer zes weken door het volgen van een programma waarin u wekelijks het aantal sigaretten vermindert. Onthoud dat anderen succes hebben gehad! Dus u kan het ook!

• Geleidelijk de inname van nicotine en teer per sigaret verminderen door de NicoBloc® vloeistof op de filter van de sigaret te druppelen. Deze vloeistof blokkeert tot 99 % van de nicotine en teer die u gewoonlijk inhaleert.

• Door geleidelijk de nicotine-inname te verminderen wordt u geholpen om dagelijks minder sigaretten te roken. Hierdoor wordt het gemakkelijker om uiteindelijk helemaal te stoppen met roken.